8 maart 2021

Onze nieuwe drummert Dave!

Mogen we jullie voorstellen aan Dave Detillon!
Nadat Eric afgelopen januari na 13 jaar zijn afscheid bij ons aankondigde, zijn we op zoek gegaan naar een waardige opvolger en we hebben hem gevonden! [lees verder]

Dave Detillon; ons nieuwe multitalent op de drums! Hopelijk kunnen we heel snel samen de podia weer gaan bestormen en hem in het echt aan jullie voorstellen! Hieronder alvast een leuk verhaaltje van Dave zelf!

π‘―π’†π’š 𝒉𝒂𝒍𝒍𝒐 π’‚π’π’π’†π’Žπ’‚π’‚π’,

lk ben Dave Detillon 35 jaar oud uit Venlo en woonachtig in Tegelen. Ben de trotse papa van een zoon van 8 jaar oud; Baerke. Vanaf dat ik kon staan wilde ik alleen maar trommelen. Dit kwam vooral omdat mijn vader drummer was in een bandje. Het werd me met de paplepel ingegoten en ben altijd blijven drummen. Zo speelde ik o.a. bij StarkooXL, Glamourama, en ben ik de mede oprichter van de bands ‘Linke Mik’ en ‘Marshmallow Moonshine’. Muziek is mijn lust en mijn leven, en 1 dag geen muziek is een dag niet geleefd. De Mannen van ‘Wir Sind SPITZE!’ en ik kende elkaar alleen β€œvan zien” bij optredens en als er de tijd voor was werd er even snel een praatje gemaakt.
Totdat Peter mij een tijdje terug belde of ik zin had om bij ‘Wir Sind SPITZE! te komen drummen. Nou dat leek mij heel erg leuk, en na een lange dag samen muzikaal vuurwerk te hebben gemaakt, sloeg de vonk over van beide kanten en hoop ik dat we snel samen de planken op mogen om weer te doen waar we goed in zijn; mensen entertainen!
lk heb er heel erg veel zin in, en hoop jullie straks allemaal te zien bij een optreden van ‘Wir Sind SPITZE!

π‘³π’Šπ’†π’—π’† π’ˆπ’“π’π’†π’•π’‹π’†π’”, 𝑫𝒂𝒗𝒆 π‘«π’†π’•π’Šπ’π’π’π’βœŒοΈ

Meer Spitze nieuws

30 mei 2023

Onze festivalshow wordt goed ontvangen!

12 mei 2023

PAASPOP!

© Wir Sind Spitze