Coming up!

30 Januar 2021

Winterfest – Oberstdorf (D) (Verschoben nach 2022)

Parkbรผhne

03 April 2021

Theatershow “ Von Anfang An“ [uitverkocht] – Heerlen (NL)

Parkstad Limburg Theater Heerlen

Mehr shows

WAS WIR MACHEN AUF FACEBOOK

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

3 days ago

Wir Sind Spitze

Afgelopen maand heeft onze Eric een moeilijke beslissing moeten nemen en hij wil die graag met jullie delen...

๐ต๐‘’๐‘ ๐‘ก๐‘’ ๐‘Š๐‘–๐‘Ÿ ๐‘†๐‘–๐‘›๐‘‘ ๐‘†๐‘๐‘–๐‘ก๐‘ง๐‘’ ๐‘“๐‘Ž๐‘›๐‘  ๐‘’๐‘› ๐‘๐‘’๐‘˜๐‘’๐‘›๐‘‘๐‘’๐‘›.
Zoals de meeste van jullie hebben mee gekregen ben ik in het voorjaar van 2019 getroffen door de ziekte GBS (spierziekte met verlammings verschijnselen)
Na maanden van revalideren ben ik weer gaan werken in opbouwende fase en 1x per week weer mee gaan spelen met de band.

Het carnavalsseizoen van 2020 heb ik volledig mee gespeeld, maar het herstel hiervan heeft weken geduurd, ondertussen wordt de hele wereld getroffen door het covid-19 virus waardoor de hele muziek branche stop ligt.
Helaas heb ik tot op heden niet meer de energie terug gekregen (na GBS) die ik voorheen had waardoor het herstellen na een optreden zeer moeizaam gaat.
Dagelijks word ik geconfronteerd met vermoeidheids klachten oa tintelingen in vingers, tenen, armen en benen zodra ik een grens heb bereikt waarop mijn lichaam zegt "het is op".

Met zeer veel pijn in mijn hart heb ik na heel veel gesprekken samen met mijn gezin zelf toch besloten om te stoppen als bandlid van Wir Sind SPITZE! omdat ik niet de remmende factor in de toekomst van de band wil zijn.

De aankomende theater voorstellingen begin april zullen mijn laatste shows worden met Wir sind SPITZE! waar ik nog รฉรฉn keer met volle teugen van ga genieten!

Ik wens Peter, Jos, Marvin, Guido en de nieuwe drummer heel veel muzikaal succes toe voor in de toekomst.

Als oprichter van de band zal Wir Sind SPITZE! altijd een plek in mijn hart hebben!!

๐ป๐‘’๐‘’๐‘™ ๐‘ฃ๐‘’๐‘’๐‘™ ๐‘™๐‘–๐‘’๐‘“๐‘ , ๐‘œ๐‘œ๐‘˜ ๐‘›๐‘Ž๐‘š๐‘’๐‘›๐‘  ๐‘š๐‘–๐‘—๐‘› ๐‘”๐‘’๐‘ง๐‘–๐‘› ๐‘’๐‘› ๐‘๐‘™๐‘–๐‘—๐‘“ ๐‘”๐‘’๐‘ง๐‘œ๐‘›๐‘‘.

๐ธ๐‘Ÿ๐‘–๐‘.
... See MoreSee Less

Afgelopen maand heeft onze Eric een moeilijke beslissing moeten nemen en hij wil die graag met jullie delen... ๐ต๐‘’๐‘ ๐‘ก๐‘’ ๐‘Š๐‘–๐‘Ÿ ๐‘†๐‘–๐‘›๐‘‘ ๐‘†๐‘๐‘–๐‘ก๐‘ง๐‘’ ๐‘“๐‘Ž๐‘›๐‘  ๐‘’๐‘› ๐‘๐‘’๐‘˜๐‘’๐‘›๐‘‘๐‘’๐‘›. Zoals de meeste van jullie hebben mee gekregen ben ik in het voorjaar van 2019 getroffen door de ziekte GBS (spierziekte met verlammings verschijnselen) Na maanden van revalideren ben ik weer gaan werken in opbouwende fase en 1x per week weer mee gaan spelen met de band. Het carnavalsseizoen van 2020 heb ik volledig mee gespeeld, maar het herstel hiervan heeft weken geduurd, ondertussen wordt de hele wereld getroffen door het covid-19 virus waardoor de hele muziek branche stop ligt. Helaas heb ik tot op heden niet meer de energie terug gekregen (na GBS) die ik voorheen had waardoor het herstellen na een optreden zeer moeizaam gaat. Dagelijks word ik geconfronteerd met vermoeidheids klachten oa tintelingen in vingers, tenen, armen en benen zodra ik een grens heb bereikt waarop mijn lichaam zegt het is op. Met zeer veel pijn in mijn hart heb ik na heel veel gesprekken samen met mijn gezin zelf toch besloten om te stoppen als bandlid van Wir Sind SPITZE! omdat ik niet de remmende factor in de toekomst van de band wil zijn. De aankomende theater voorstellingen begin april zullen mijn laatste shows worden met Wir sind SPITZE! waar ik nog รฉรฉn keer met volle teugen van ga genieten! Ik wens Peter, Jos, Marvin, Guido en de nieuwe drummer heel veel muzikaal succes toe voor in de toekomst. Als oprichter van de band zal Wir Sind SPITZE! altijd een plek in mijn hart hebben!! ๐ป๐‘’๐‘’๐‘™ ๐‘ฃ๐‘’๐‘’๐‘™ ๐‘™๐‘–๐‘’๐‘“๐‘ , ๐‘œ๐‘œ๐‘˜ ๐‘›๐‘Ž๐‘š๐‘’๐‘›๐‘  ๐‘š๐‘–๐‘—๐‘› ๐‘”๐‘’๐‘ง๐‘–๐‘› ๐‘’๐‘› ๐‘๐‘™๐‘–๐‘—๐‘“ ๐‘”๐‘’๐‘ง๐‘œ๐‘›๐‘‘. ๐ธ๐‘Ÿ๐‘–๐‘.

Comment on Facebook

Super sterkte verder

Sterkte keerl. ๐Ÿ˜‰

Veel sterkte

Hoi Eric ik had het al gehoord van Marvin. Dit is een hele moeilijke beslissing als muziekant zijnde Ik wens je dan ook heel veel succes verder en hoop ook tot het herstel goed komt En wens de jongens succes met de nieuwe drummer

Eric ik ga je zeker missen het was altijd super om je te zien drummen heel veel sterkte ๐Ÿ˜˜

Heel veel sterkte ๐Ÿ€๐Ÿ€๐Ÿ€

Hang in there Eric!

Heel veel sterkte kerel!

Sterkte eric

Heel veel sterkte voor de toekomst Eric!

Oef wat unne mokerslaag. Hou uch sterk allemoal ๐Ÿ˜”๐Ÿ‘๐Ÿ’ช

Pff, wat een aderlating voor de band, maar begrijpelijk dat je voor je gezondheid kiest. Heel veel sterkte Eric

Eric Heijnen heel veel sterkte we gaan je missen hier bij Oktoberfest Aarle-Rixtel

Eric wat hebben we genoten. Sterkte voor je toekomst, voor je familie en sterkte voor de band voor dit gemis.

Eric het is erg jammer maar je gezondheid gaat boven alles.Je sluit een deur maar er gaan zeker vele nieuwe deuren voor jou open. Sterkte met deze dappere beslissing.

Wat jammer/erg dat het zo moet eindigen voor jou... maar het was dus een groot avontuur en de fantastische herinneringen blijven...forever... voor jou... voor je fans... en voor de bandleden!!

Heel veel sterkte

Hiele moeilijke beslissing mer kins neet angersj bedankt veur de mooie joare hub altied van dig genoote sterkte Eric!

Eric moeilijke beslissing maar wel heel begrijpelijk. Heel veel succes verder en laten we hopen dat jij je snel weer beetje fit voelt. Mannen van Wir Sind Spitze veel succes met jullie nieuwe drummer!

Moeilijk, maar dapper besluit! Ik wens Eric veel sterkte toe.!๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘๐Ÿ˜˜

Heel veel sterkte Eric, en wat een gemis voor de band! Zal een heel moeilijk besluit zijn geweest, maar gezondheid staat voorop!

Sterkte!๐Ÿ€

sterkte eric zwaar maar goeie beslissing wens jou en je gezin en band gods zegen toe

Boh heftig Eric, veel sterkte !! Het zal zeker een gemis worden.

Neet gemekkelik๐Ÿ’”Waal versjtendigโค๏ธ

View more comments

7 days ago

Wir Sind Spitze

... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Amanda Smits Roger Obstetar Linda Obstetar-Nijsters Maurice Knarren

1 week ago

Wir Sind Spitze

๐ŸŽญ๐——๐—”๐—ง๐—จ๐—  ๐—ง๐—›๐—˜๐—”๐—ง๐—˜๐—ฅ๐—ฆ๐—›๐—ข๐—ช ๐—›๐—˜๐—˜๐—ฅ๐—Ÿ๐—˜๐—ก ๐—ฉ๐—˜๐—ฅ๐—ฃ๐—Ÿ๐—”๐—”๐—ง๐—ฆ๐—ง ๐—ก๐—”๐—”๐—ฅ ๐Ÿฏ ๐—”๐—ฃ๐—ฅ๐—œ๐—Ÿ!๐ŸŽญ
Omdat we helaas voorlopig nog niet van het coronaspook verlost zijn, moeten ook de Parkstad Limburg Theaters hun zitplaatsen in het voorjaar aanpassen aan de 1,5 meter regel. Dit houdt in dat we per avond 2 shows gaan geven; รฉรฉn om 19.00u en รฉรฉn om 21.30u en dat de voorstellingen van 1 april verplaats worden naar ๐Ÿฏ ๐—”๐—ฃ๐—ฅ๐—œ๐—Ÿ in de grotere RABOzaal. Hierdoor hoeven we niemand van de inmiddels uitverkochte show teleur te stellen en komen er begin februari zelfs nog wat extra kaarten in de verkoop!
De voorstelling op ๐Ÿต ๐—”๐—ฃ๐—ฅ๐—œ๐—Ÿ in Kerkrade blijft op dezelfde datum, maar wordt ook verdeeld over twee tijdstippen.
Voor Kerkrade zijn op dit moment de laatste kaarten in de verkoop, dus wees er snel bij!
โžก๐—ง๐—ถ๐—ฐ๐—ธ๐—ฒ๐˜๐˜€ ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐—ด๐—ฏ๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐—ผ๐—ฝ www.plt.nl/zoeken?q=wir+sind+spitze

Wij verheugen ons erop om jullie eindelijk weer eens te zien en zijn op dit moment volop bezig met alle voorbereidingen om jullie een onvergetelijke avond te bezorgen!

Groetjes, Marvin, Jos, Guido, Eric en Peter
... See MoreSee Less

๐ŸŽญ๐——๐—”๐—ง๐—จ๐—  ๐—ง๐—›๐—˜๐—”๐—ง๐—˜๐—ฅ๐—ฆ๐—›๐—ข๐—ช ๐—›๐—˜๐—˜๐—ฅ๐—Ÿ๐—˜๐—ก ๐—ฉ๐—˜๐—ฅ๐—ฃ๐—Ÿ๐—”๐—”๐—ง๐—ฆ๐—ง ๐—ก๐—”๐—”๐—ฅ ๐Ÿฏ ๐—”๐—ฃ๐—ฅ๐—œ๐—Ÿ!๐ŸŽญ Omdat we helaas voorlopig nog niet van het coronaspook verlost zijn, moeten ook de Parkstad Limburg Theaters hun zitplaatsen in het voorjaar aanpassen aan de 1,5 meter regel. Dit houdt in dat we per avond 2 shows gaan geven; รฉรฉn om 19.00u en รฉรฉn om 21.30u en dat de voorstellingen van 1 april verplaats worden naar ๐Ÿฏ ๐—”๐—ฃ๐—ฅ๐—œ๐—Ÿ in de grotere RABOzaal. Hierdoor hoeven we niemand van de inmiddels uitverkochte show teleur te stellen en komen er begin februari zelfs nog wat extra kaarten in de verkoop! De voorstelling op ๐Ÿต ๐—”๐—ฃ๐—ฅ๐—œ๐—Ÿ in Kerkrade blijft op dezelfde datum, maar wordt ook verdeeld over twee tijdstippen. Voor Kerkrade zijn op dit moment de laatste kaarten in de verkoop, dus wees er snel bij! โžก๐—ง๐—ถ๐—ฐ๐—ธ๐—ฒ๐˜๐˜€ ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐—ด๐—ฏ๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐—ผ๐—ฝ https://www.plt.nl/zoeken?q=wir+sind+spitze Wij verheugen ons erop om jullie eindelijk weer eens te zien en zijn op dit moment volop bezig met alle voorbereidingen om jullie een onvergetelijke avond te bezorgen! Groetjes, Marvin, Jos, Guido, Eric en Peter

Comment on Facebook

Drücke euch die Daumen ๐Ÿ€

Al omgeboekt ๐Ÿ‘ tot 3 april๐Ÿ˜

Al omgeboekt tot 9april ๐Ÿ˜Š

Wendy, wanie gonge vier och alwer?

Dat klopt aan een kant wel maar het is wel jammer dat je nu super plek kwijt bent ๐Ÿ˜” Niet dat jullie minder spelen als je op een andere plek zit ๐Ÿคช maar het is wel jammer

Helaas had kaarten voor 1 april en ken de andere data niet ๐Ÿ˜ž

Thom Pötgens

Nancy Althusius-Claessens

Veer zeen derbie๐Ÿ‘

Ingrid Soogelee leas! Dus zoaterdig 3 april

We zijn erbij 3 April om 21.30 Niet meer op rij 1 maar op rij 16 who cares we kunnen lekker genieten van Wir Sind Spitze

Carmen Dijks

View more comments

Load more

 

 

SCHAU MAL AUF UNSERN INSTAGRAM

Aktuelle Nachrichten

Mehr Nachrichten

Meet the band

Die SPITZE! Mรคnner. Lese hier Alles รผber diese Niederlรคndische PowerKapelle!

Mehr lesen

© Wir Sind Spitze